Föreviga den fina naturen

Vi hoppas alla att naturen får bevaras och vara så vacker som den är idag även många generationer från idag, det är därför viktigt att bevara naturen på alla sätt.
Det som är så klart viktigast är att ta hand om naturen som den är och bevara den genom att stoppa skövling och förstörelse av våra naturreservat.
Men när det är försent, så bör vi bevara olika naturreservat i alla fall i skriven text och i bild som våra barn kan se när de växer upp.
När jag va liten hade vi ett stort fint grönområde utanför fönstret, idag är det fullt bebyggt och långt till närmsta park, men vad som är kul är att mina föräldrar skapat canvastavlor och fotoböcker som jag kan titta på för att minnas hur det en gång såg ut.
Jag tänkte därför tipsa om att skapa olika canvastavlor med motiv av omgivningarna runt omkring oss som det ser ut idag. Detta kommer nästa generation uppskatta när det på ett eller annat sätt säkerligen kommer se helt annorlunda ut.
Det behöver inte kosta många kronor då flertalet leverantörer säljer en version av riktigt billiga canvastavlor men som duger gott och väl i kvalitet.
Vore det inte kul om alla som bor vid en nationalpark, behöver inte vara just Skulenationalpark, tar ett foto över hela området och skapar en tavla, behöver inte heller vara en canvastavla men det är mycket populärt nu.
Sen i framtiden kanske det kan komma ut på ett galleri med Sveriges nationalparker 2017, när man ser hur det ser ut idag (om 100 år) så kanske man börjar fundera över natur situationen en gång för alla och verkligen gör något åt det!