Om oss

Skulenationalpark.se startades i februari 2015 och är en oberoende och politiskt obunden sida som handlar natur och djurliv.

Målet med texterna på Skulenationalpark.se är att de ska kunna uppskattas och förstås både av dem som gillar att vara ute i naturen och de som har naturen som forskningsområde. Vi vill även väcka ett intressant för och sprida information om vår vackra natur till så många som möjligt. Vi vet hur viktig naturen är och hur mycket ett naturintresse kan ge en person.

Visa hänsyn mot naturenrecycling-160925_1280

Vi vill uppmuntra människor att ge sig ut i naturen och ta del av både den härliga miljön och dess rikedomar i form av svamp, bär och blommor. Vi har också fantastiska fiskevatten i vårt land och vi tycker själva att fiske är en otrolig hobby; spännande, rogivande och naturnära. Men glöm inte bort att nyttja våra rika naturresurser ansvarsfullt och med måtta. Även kommande generationer ska, precis som oss, få ta del av Sveriges fantastiska natur- och djurliv.